gasten online
Registreer en profiteer!
 

E-book 'Aansprakelijkheid voor zzp'ers onder de loep'

Als rasechte ondernemer doe jij er natuurlijk alles aan om de verwachtingen van je klanten en opdrachtgevers waar te maken. Maar fouten maken is menselijk. Dus hoe hard je ook je best doet, er kan altijd iets onvoorziens gebeuren. Een kleine berekeningsfout, een defect aan een apparaat dat je verkocht, een voedselvergiftiging door een maaltijd in jouw eetcafé. Je klant heeft schade en stelt jou daarvoor aansprakelijk. En dan?

Welke risico's lopen zzp'ers?

Natuurlijk ben je als zzp'er niet bang om risico’s te nemen. Maar het is wel handig als je helder hebt welke risico’s je precies loopt. Zeker als de financiële gevolgen zo groot zijn dat ze je bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. Verzekeraar Interpolis bracht daarom een handig e-book uit over aansprakelijkheid voor zzp'ers.

Handig e-book over aansprakelijkheid

In het e-book 'Aansprakelijkheid voor zzp'ers onder de loep' lees je over:

•    de verschillende vormen van aansprakelijkheid, zoals beroeps- en productaansprakelijkheid
•    de grootste risico’s
•    maatregelen om de risico’s te beperken
•    de grootste misverstanden rondom aansprakelijkheid
•    de praktijkervaringen van collega-ondernemers

Risico-inzicht basis voor risicomanagement

Alleen als je wéét welke risico's je loopt, kun je bepalen wat je ermee doet. Het e-book geeft je meer inzichten in jouw aansprakelijkheidsrisico’s. Zo helpt Interpolis jou om zelf te bepalen of er maatregelen nodig zijn om je risico's te voorkomen, te beperken, zelf te dragen of te verzekeren.

Download het e-book gratis onderaan deze pagina.

Downloads

Whitepaper 

Aansprakelijkheid voor ondernemers onder de loep

Bekijk alle downloads

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord