gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wat hou ik netto over als zzp'er?

Een veelgestelde vraag van zzp'ers is: wat hou ik netto eigenlijk over als ik een bepaald uurtarief berekend? Om jezelf een beeld te geven van je netto besteedbaar inkomen hebben wij de netto zzp calculator ontwikkeld. Met onderstaande calculator berekenen je snel een indicatief nettoloon als zzp'er.

Om jezelf een beeld te geven van je netto besteedbaar inkomen hebben wij de netto zzp calculator ontwikkeld. Met deze rekenmachine bereken je snel je nettoloon als zzp'er. De rekenmachine geeft een indicatief beeld, er wordt geen rekening gehouden met oa de bijtelling van een bedrijfsauto of -bus en aftrekbare ziektekosten.

Wil je een uitgebreid advies over de fiscale consequenties, dan raden we je aan om contact op te nemen met één van onze partners in jouw regio. De boekhouders waar wij achter staan ​​en welke worden aanbevolen in jou regio staan ​​op www.zzpboekhoudkantoor.nl .

Bekijk ook eens deze handige calculatoren:

TIP Wil je zelf een beeld krijgen van je inkomsten en uitgaven? Hieronder vind je enkele boekhoudpakketten die je als zzp'er kunt gebruiken om je boekhouding beter op orde te krijgen.

TIP Meer weten over ondernemen? In het Handboek Ondernemen 2020 van de Belastingdienst vind je praktische informatie over premies, belastingen en bijdragen. Download het gratis handboek hieronder.

 

Downloads

Whitepaper 

Btw-aangifte voor zzp'ers

Handboek 

Ondernemen 2020 Belastingdienst

Bekijk alle downloads

Wil je een gratis adviesgesprek met één van onze boekhoudpartners?

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Woonplaats
Telefoonnummer
Jouw vraag of opmerking

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord