gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Werkvormen voor zelfstandigen

Wat is eigenlijk de reden dat je zzp'er wilt zijn? Gaat het om het fiscaal ondernemerschap of gaat het om de vrijheid die je hebt als je eigen baas bent? Freelancen? In dit artikel vertellen we je meer over hoe je je ondernemersstatus én flexibiliteit kunt behouden.

Zelfstandig kun je ook zijn zonder dat je zzp'er bent

Een flexibele schil van een organisatie bestaat rondom een vaste kern van mensen in loondienst. Deze dienstverbanden bestaan in verschillende meer en minder flexibele varianten. De flexibele schil bestaat vaak uit tijdelijk personeel dat niet op de loonlijst staat van de opdrachtgever. Dit kunnen uitzendkrachten zijn of gedetacheerden die piektijden opvangen of worden ingezet voor projecten van een maand tot wel 1,5 jaar. Voor ieder type werk is er een geschikte werkvorm. Er zouden dus helemaal geen schijnzelfstandigen hoeven te zijn. De vraag is of je zelf graag ondernemer wilt zijn?

Externe flexibele schil voor professionals die graag zelfstandig blijven

Hecht je niet veel waarde aan het ondernemerschap, maar wil je wel zelfstandig zijn en gewoon flexibel inzetbaar? Dan zijn payrollen, detacheren en uitzenden hele geschikte opties voor je. Wil je toch je ondernemersstatus behouden, dan kun je kiezen voor het Uniforce-concept. Je bent wel ondernemer maar geen zzper. Je richt samen met Uniforce Group een bv op. Uniforce stelt jou aan als directeur van je eigen bv zodat je jezelf vanuit deze bv kunt detacheren waar en hoelang je maar wilt. Lees meer over de DUbv.

Advies nodig?

Uniforce Group legt je graag vrijblijvend uit hoe het Uniforce-concept werkt. Zij bekijken samen met jou of deze vorm ook echt bij je past of dat je beter kunt kiezen voor een andere flexibele werkvorm.

Tel: 0341-416500
Website: www.uniforce.nl
Email: info@uniforce.nl

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Declarabele Uren BV? Vul dan onderstaand formulier in.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Woonplaats
Telefoonnummer
Jouw vraag of opmerking

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.