gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Prezi, wat kun je ermee?

Op een spectaculaire, vernieuwende manier presenteren? Dat kan met Prezi! Je kunt dynamiek aanbrengen in jouw presentaties, draaien, inzoomen en uitzoomen. Ook kun je een Prezi-presentatie op jouw website plaatsen, om jouw dienst of product als zzp'er op een andere manier onder de aandacht te brengen. Prezi is gratis en gemakkelijk te leren gebruiken. Als je vaak presentaties geeft of bijwoont, heb je vast al ooit van Prezi gehoord. Voor diegenen die nog niet weten wat Prezi is, leggen we het graag uit.

Prezi is een online presentatietool (gebaseerd op flash) wat je kunt inzetten om ervoor te zorgen dat je doelgroep/publiek geboeid blijft en je boodschap wordt onthouden. Wie wil dat nu niet?

Schildersdoek

Prezi maakt gebruik van een groot schildersdoek waarop je je hele presentatie overzichtelijk plaatst. Je kunt inzoomen op ieder gewenst onderdeel van je presentatie en weer uitzoomen zodat het hele schildersdoek (of een gedeelte daarvan) weer in beeld komt. Je hebt de creatieve vrijheid om je presentatie in te richten op de manier die het beste bij jouw doelgroep/publiek past.

Prezi Accounts

Prezi presentaties maak je gratis online. Je kunt online presenteren met Prezi, maar ook offline presenteren met Prezi. Natuurlijk biedt Prezi de mogelijkheid je presentatie op je website te plaatsen. Een betaald Prezi account biedt je de mogelijkheid je presentaties op private te zetten zodat ze niet voor iedereen zichtbaar zijn. De andere voordelen van de betaalde accounts lees je in het blog Prezi Accounts.

Prezi is slechts een tool

Bij iedere presentatie gaat het natuurlijk om je verhaal en niet om de tool. Wij zijn fan van Prezi omdat het eenvoudig is én omdat we merken dat het mensen helpt bij het overbrengen van hun boodschap. Mits het verhaal klopt, maar dat is een heel ander verhaal!

Gratis Prezi account aanmaken in beeld

Bekijk onderstaande YouTube video om te leren hoe je een gratis Prezi account aanmaakt. Veel Prezi-plezier gewenst op www.Prezi.com

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.