gasten online
Registreer en profiteer!
 

Wat is het voordeel van collectieve energie als zzp'er?

Energie is noodzaak: zonder een energiecontract gaat het licht niet aan, werkt de computer niet en gaat de telefoon niet over. Je kunt jaarlijks zelf tijd en energie steken in het zoeken naar een goede leverancier met gunstige tarieven, maar je kunt ook totaal ontzorgd worden door je aan te sluiten bij een energiecollectief. Zo heb je meer tijd voor je eigen core business.

Energiecollectief

Collectieve energie-inkoop wordt niet gelimiteerd in verbruik of locatie en is mogelijk voor zowel particulier en zakelijk.

Samen voor lage energietarieven

Door bundeling van volumes neemt een energiecollectief een machtspositie in ten opzichte van leveranciers. Dit zorgt voor onderhandelingen ten voordeel van de ondernemer, onder andere:

  • Gunstige tarieven;
  • Aangepaste voorwaarden;
  • Geen bandbreedte.

Ontzorging tijdens het besparen

Laat energiezaken over aan de specialisten en je zult genieten van meer tijd en energie voor zaken en vrije tijd. De extra service van een energiecollectief:

  • Gratis gebruik van de portaal;
  • Inzicht op jouw verbruik;
  • Zelf voorschotten aanpassen;
  • Eenvoudig meterstanden doorgeven;
  • Gegevens doorgeven;
  • Administratieve ontzorging door getraind personeel.

Wil jij ook besparen op jouw energietarieven?

Het voordeel van collectieve energie-inkoop via NL Energiecollectief kan je geld besparen. Besparingen die kunnen oplopen tot zo’n 30%. Je meld je aan en NL Energiecollectief verzorgt de rest. Wij hebben voor leden van Het Ondernemerscollectief een korting van 100% op de eenmalige deelnamekosten kunnen regelen. Ervaar zelf het voordeel van collectieve energie als zzp'er via deze link.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.