gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wat is het voordeel van collectieve energie als zzp'er?

Energie is noodzaak. Zonder een energiecontract gaat het licht niet aan, werkt de computer niet en gaat de telefoon niet over. Je kunt zelf tijd en energie steken in het zoeken naar een goede leverancier met gunstige tarieven, maar je kunt je ook totaal laten ontzorgen door je aan te sluiten bij een energiecollectief. Zo heb je meer tijd voor je core business.

Energiecollectief

Collectieve energie-inkoop wordt niet gelimiteerd in verbruik of locatie en is mogelijk voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Samen voor lage energietarieven

Door bundeling van volumes neemt een energiecollectief een machtspositie in ten opzichte van leveranciers. Dit zorgt voor onderhandelingsvoordeel voor de ondernemer, wat onder andere resulteert in:

  • Gunstige tarieven;
  • Aangepaste voorwaarden;
  • Geen bandbreedte.

Ontzorging tijdens het besparen

Laat energiezaken over aan de specialisten en je zult genieten van meer tijd en energie voor zaken en vrije tijd. De extra service van een energiecollectief:

  • Gratis gebruik van de portaal;
  • Inzicht in jouw verbruik;
  • Zelf voorschotten aanpassen;
  • Eenvoudig meterstanden doorgeven;
  • Gegevens doorgeven;
  • Administratieve ontzorging door getraind personeel.

Wil jij ook besparen op jouw energietarieven?

Het voordeel van collectieve energie-inkoop via NL Energiecollectief kan je geld besparen. Besparingen die kunnen oplopen tot zo’n 30%. Je meld je aan en NL Energiecollectief verzorgt de rest. Wij hebben voor leden van Het Ondernemerscollectief een korting van 100% op de eenmalige deelnamekosten kunnen regelen. Ervaar zelf het voordeel van collectieve energie als zzp'er via deze link.

Wil je meer leveranciers vergelijken? Ook dat kan. Via Het Ondernemerscollectief, krijg je een scherpe offerte plus € 100,- cashback op je zakelijke energiecontract. Vergelijk hier alle tarieven.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord