Een jaar online boekhouden met 50% korting

Administratieve hulp nodig? Met Adminu wordt jouw administratie veilig en betrouwbaar verwerkt. Leden krijgen een jaar lang online boekhouden voor de helft van de prijs.

Adminu, de online boekhouder, levert een professionele webshop - slimmer en voordeliger. De factuur van de webshop komt namelijk direct in de financiële administratie.

Adminu in het kort:

  • De volledige site is in een handomdraai te voorzien van de juiste gegevens en gemakkelijk in te stellen naar jouw wensen;
  • Lage maandlasten (€ 35,- per maand) en beperkte kosten voor een (eenmalig) ontwerp;
  • Een webdesigner heeft met de bouwstenen van AdminuSite geen kennis nodig van moeilijke programmeertalen om deze toch een geheel eigen look and feel te kunnen geven;
  • De site is standaard voorzien van een zeer complete en gemakkelijke beheermodule;
  • Komt er een nieuwe webmodule beschikbaar? Geen probleem, je kunt er alsnog gratis gebruik van maken;
  • De website wordt snel gevonden door Google. Je beschikt altijd over de juiste code voor optimale Google-indexering. Nieuwe ontwikkelingen op dit gebied worden automatisch geïntegreerd zonder dat de persoonlijke opmaak wordt aangetast.

Om te voorkomen dat jouw website als twee druppels water lijkt op die van de concurrent, is een beetje professionele hulp nodig voor het (eenmalige) ontwerp. Het ontwerpen en bouwen van de website met Adminu bespaart je aanzienlijk veel tijd en kosten.

De Adminu webshop-oplossingen zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: standalone en geïntegreerd met de financiële module van Adminu.

De Adminu Site & Webshop kost  €35,- per maand

Het optimale resultaat wordt bereikt door het koppelen van de webshop met Adminu Financieel. Dit betekent: eenvoudig de boekhouding organiseren zonder zelf boekingen te doen met de financiële module van Adminu (real-time en/of binnen 48 uur worden de facturen verwerkt).

Adminu Financieel kost € 15,- per maand met daarnaast € 0,50 per verwerkte verkoopfactuur automatisch (real-time) vanuit de webshop en € 2,- per verwerkte (inkoop)factuur via het versturen binnen de webapplicatie van Adminu Financieel. Meer informatie over Adminu vind je op de site www.adminu.nl (o.a. de tarievencalculator).

De Adminu webshop-oplossingen worden o.a. via reclamebureaus en groothandelsorganisaties aangeboden/verkocht. Productinformatie over de Adminu e-commerce oplossingen kun je vinden op de webpagina.

 Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

maart
23
Online | 16.00 uur

Belastingaangifte voor zzp'ers

maart
31
Online | 10.00 uur

SEO teksten schrijven