gasten online
Registreer en profiteer!
 

10% korting bij Fitness Club Nederland

Als lid van Het Ondernemerscollectief ontvang je 10% korting op een abonnement bij een van de negen vestigingen van Fitness Club Nederland.

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt.

Doelen bereiken

Om jouw doelstellingen continu te verbeteren, wordt er een persoonlijk programma gemaakt bij de eerste introductieles bij de vestiging naar jouw keuze van Fitness Club Nederland. Na afloop plannen we een tweede afspraak in zodat jij optimaal begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken een afspraak om je voortgang goed in de gaten te houden en zo nodig aan te passen.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen 10% korting op een abonnement. De kortingscode staat vermeld in het afgeschermde gedeelte van de website.

Bekijk het aanbod van Fitness Club Nederland via deze link.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.