gasten online
Registreer en profiteer!
 

15% korting bij Avis autoverhuur

Of je nu een huurauto nodig hebt voor een dag, weekend, week, maand of langer, bij Avis ben je aan het juiste adres. Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief biedt Avis een korting aan van 15% op het huren van een auto in Nederland!

15% korting op autohuur bij Avis

Of je nu een huurauto nodig hebt voor een dag, weekend, week, maand of langer: bij Avis ben je aan het juiste adres. Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief bieden zij een korting aan van 15% op huren in Nederland.

Zij kunnen jou tevens een grote keuze andere services bieden, zoals Avis GPS of kinderstoelen. Met Avis Flex kun je een auto flexibel huren, met een huurperiode vanaf 30 dagen. Het Flex huurcontract is flexibel op te zeggen, zonder boeteclausules. Met 25 locaties in Nederland is er altijd een locatie bij jou in de buurt om de huurauto op te halen. Als je hiervoor niet in de gelegenheid bent kunnen zij de huurauto ook bij jou thuis of op het werk afleveren. Een huurauto van Avis is de perfecte manier om veilig, comfortabel en gemakkelijk op weg te gaan.
Bekijk het aanbod van Avis autoverhuur via deze link.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

 • Professionele ondernemers helpdesk
 • Fiscale helpdesk
 • Juridische service
 • Incassoservice
 • Hypotheek helpdesk
 • Factoring helpdesk
 • Payroll service
 • Pensioen helpdesk
 • Modelcontracten
 • Downloads
 • Modelovereenkomsten / Wet DBA helpdesk

Om gebruik te kunnen maken van de korting bij Avis autoverhuur dien je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Je vindt de link op jouw persoonlijke pagina in het afgeschermde gedeelte van de website speciaal voor onze leden.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord