gasten online
Registreer en profiteer!
 

10% korting op jouw factuur

Kies bij PostboxNL voor een professioneel postadres met een eigen uniek boxnummer!

De post bij PostboxNL wordt vakkundig gescand, doorgestuurd of bewaard. PostboxNL is tot wel 80% goedkoper dan een postbus.

Wat is PostboxNL?

PostboxNL biedt het beste postbus alternatief voor de ondernemer tegen de laagst mogelijke kosten. Sinds 2008 is PostboxNL actief in de markt van postverwerking. Initieel opgezet vanuit een behoefte bij expats om ook in het buitenland post te kunnen ontvangen, is PostboxNL inmiddels uitgegroeid tot marktleider en verzorgt het bedrijf de post voor veel ondernemers, organisaties, verenigingen en ook particulieren in binnen- en buitenland.

Fysieke post wordt steeds minder verstuurd en met dat gegeven neemt ook de noodzaak voor een traditionele postbus en/of postkamer af. Wil je echter jouw zakelijke postadres gescheiden houden? Dan biedt PostboxNL je de perfecte en voordelige oplossing.

Klanten van PostboxNL huren een Postbox met een uniek nummer welke tezamen met het postadres wordt gecommuniceerd naar hun relaties. De ontvangen post wordt gescand, doorgestuurd met een door de klant zelf te bepalen frequentie of bewaard.

Vandaag de dag is het gebruikelijk om diensten zoals postverwerking uit te besteden en kijken websitebezoekers er niet meer van op wanneer het postadres in een andere plaats is gevestigd.

Voordelen PostboxNL

De kosten voor een Postbox zijn tot 80% lager dan een reguliere postbus. Daarbij bespaart men een hoop tijd omdat men de post niet zelf op hoeft te halen. Veel ondernemers zien zichzelf keer op keer naar een postbus rijden, kostbare tijd spenderen, om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of dat het zinloze reclame bevat. Dat is verleden tijd! PostboxNL filtert desgewenst gratis de reclame er voor je uit. Op verzoek van de klant nemen zij ook pakketten en/of aangetekende stukken aan.

PostboxNL kent geen langlopende contracten en is ieder moment opzegbaar. De kosten voor een Postbox voor leden van Het Ondernemerscollectief zijn minder dan € 1,- per week.

Korting voor leden

Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief geldt: een jaar lang 10% korting op alle kosten (m.u.v. o.a. portokosten). In het beschermde gedeelte van de website vind je een link en een kortingscode.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.