gasten online
Registreer en profiteer!
 

€ 33,95 korting voor leden op een abonnement

Opdrachten.nl is een onafhankelijk platform dat vraag en aanbod van opdrachten samenbrengt. Krijg € 33,95 korting als lid van Het Ondernemerscollectief.

Opdrachten.nl:  €33,95 korting op een abonnement!

Opdrachten.nl is een markt- en verzamelplaats van opdrachten. Als onafhankelijk platform brengt Opdrachten.nl vraag en aanbod van opdrachten samen. Dit bespaart veel tijd en vergroot de kansen op een opdracht.

Meer informatie over Opdrachten.nl is te vinden op: www.opdrachten.nl.

Korting

Wil je pro-abonnee worden en ben je lid van Het Ondernemerscollectief? Dan betaal je geen €69,95 (ex btw) maar slechts €36,- voor een 3-jarig Pro-abonnement.

Om van deze korting te kunnen profiteren dien je lid te zijn van het Ondernemerscollectief. Na het inloggen kun je bekijken hoe je de korting kunt krijgen.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord