gasten online
Registreer en profiteer!
 

Ontvang € 245,- korting

Wil je meer weten over hypotheken? Krijg als lid van Het Ondernemerscollectief korting op de advieskosten van een hypotheekaanvraag bij specialist Hypotheekcentrum voor ondernemers.

Hypotheekcentrum voor ondernemers is specialist op het gebied van hypotheken voor (startende) ondernemers. Jaarlijks helpt Hypotheekcentrum voor ondernemers honderden ondernemers aan het beste aansluitende hypotheekvoorstel.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen € 245,- korting op de advieskosten bij een hypotheekaanvraag. Klik hier voor meer informatie over Hypotheekcentrum voor ondernemers

Om gebruik te kunnen maken van de korting, kun je Hypotheekcentrum voor ondernemers jouw bewijs van inschrijving mailen. Dit bewijs kun je vinden in de speciale pagina voor leden van het collectief.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

 

Wil jij advies over jouw hypotheekmogelijkheden als zzp'er?

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Woonplaats
Telefoonnummer
Jouw vraag of opmerking

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord