• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
  • Leestijd: 1 min

Werkprikkel

Ga je wel eens met tegenzin naar je werk? Mis je de uitdaging en hik je op zondagavond aan tegen de komende werkweek? Of heb je na twee jaar coronapandemie minder opdrachten en wil je als zelfstandig ondernemer een nieuwe weg inslaan? Geen zorgen, er is hulp. Schrijf je vandaag nog in bij Werkprikkel en doe mee aan een coachingstraject. Het is helemaal gratis!   

Of je nu behoefte hebt aan een toekomstplan, loopbaanbegeleiding of iemand die gewoonweg met je meedenkt, de coaches van Werkprikkel staan voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat je meer voldoening uit je werk haalt. Om je te helpen in je zoektocht naar een nieuwe focus. Om te ontdekken waar je nu écht gelukkig van wordt.

Werkprikkel wordt ondersteund door ikwordzzper.nl

Het initiatief Werkprikkel wordt ondersteund door ikwordzzper.nl en is dankzij de subsidieregeling NL leert door voor jou als zzp’er helemaal gratis. Elke zzp’er tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan zich bij Werkprikkel inschrijven voor een persoonlijk ontwikkeltraject met coachgesprekken en een online arbeidsmarktscan. Hierbij worden jouw eigenschappen en competenties in kaart gebracht.

Als zzp’er je positie op de arbeidsmarkt versterken

Via Werkprikkel word je gekoppeld aan een deskundige, ervaren coach, die in vier sessies van één uur tot een ontwikkeltraject komt waar je mee verder kunt. Een traject met jouw loopbaancoach neemt over het algemeen zes tot acht weken in beslag en mag maximaal vier maanden duren. De coaching moet vóór 26 september 2022 zijn afgerond.

Wil je aan je toekomst werken? Gelukkiger en beter worden in je werk, je positie op de arbeidsmarkt versterken en je kansen op nieuwe opdrachten vergroten? Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk ontwikkeltraject via Werkprikkel.     

 

ZZP Agenda

februari
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

maart
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er