gasten online
Registreer en profiteer!
 

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Voor goede zorg zorg je samen

Samen met jou en zorgaanbieders wil VGZ de zorg slimmer organiseren. Zo helpen zij zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op jouw situatie. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is fijner voor jou, en het houdt de zorg betaalbaar.

De collectieve zorgverzekering van VGZ

De zorgverzekering van VGZ is een praktisch instrument voor zorg, preventie en jouw eigen inzetbaarheid. Wel zo prettig als je bij ziekte naast een goede vergoeding ook zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

De extra voordelen collectieve zorgverzekering:

  • korting op de premie, ook voor meeverzekerde gezinsleden;
  • ruime vergoedingen in alle polissen;
  • uitgebreide services, zoals gratis zorgadvies en 24/7 bereikbare Gezondheidslijn;
  • gebruik van Mijn VGZ om online alle zorgzaken te regelen
  • goed verzekerd bij één van de grootste zorgverzekeraars

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de hoogste aanvullende verzekering die één van de ouders heeft, tenzij anders vermeld.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord