gasten online
Registreer en profiteer!
 

VerVier

VerVier is een groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan zij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken zij over de juiste expertise zodat zij voor jou 1 aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn. VerVier is onafhankelijk en niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Als objectief adviseur kunnen zij daarom producten en diensten vergelijken en voor jou de beste match maken.

Drie gratis AOV offertes

Arbeidsongeschikt worden is iets waar je liever niet aan denkt. Toch is het belangrijk om je te realiseren wat er gebeurt met jouw inkomen als je (tijdelijk) niet kunt werken. Als lid van Het Ondernemerscollectief kun je via onze partner VerVier drie gratis offertes opvragen voor een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. VerVier gaat op zoek naar welke maatschappij en welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie én jouw wensen past. Lees hier meer

Bedrijvenpakket voor zzp'ers met korting bij Allianz

Wil jij alles in één keer goed geregeld hebben? VerVier raadt jou het Bedrijvenpakket voor zzp'ers van Allianz aan. Hiermee kun jij zelf jouw verzekeringspakket samenstellen. Je kiest zelf uit aan welke verzekeringen jij behoefte hebt: of dat nu aansprakelijkheid, rechtsbijstand of een autoverzekering is. Bovendien kun je zelf kiezen in welke termijnen jij jouw premie betaalt, of dat nu per maand, kwartaal, half jaar of per jaar is. Bovendien krijg je als lid van Het Ondernemerscollectief maar liefst 10% korting als je zes of meer verzekeringen kiest. Lees hier meer.

Scherp geprijsde en uitgebreide autoverzekering voor jou als zzp'er

Ga met een gerust hart de weg op met een goede autoverzekering. VerVier en Het Ondernemerscollectief bieden je een korting aan op jouw autoverzekering bij Allianz. Je bent verzekerd van een uitgebreide dekking, uitstekende service en een scherpe prijs. Bij het afsluiten van een verzekering krijg je een gratis jaarlidmaatschap op Het Ondernemerscollectief. Meer weten en vrijblijvend je premie berekenen? Klik op onderstaande link! Lees hier meer.

 

 

Klik hier om naar de website te gaan

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.