gasten online
Registreer en profiteer!
 

VeiligDoen

Ruim meer dan 2000 ondernemers weten inmiddels hoe servicegericht en betaalbaar VeiligDoen is. VeiligDoen biedt haar klanten meer dan alleen algemene voorwaarden of een contract. VeiligDoen wil het beste voor de klant. Met de juiste ervaring en expertise biedt VeiligDoen betaalbaar maatwerk, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is.

De diensten van VeiligDoen worden aangeboden in een begrijpelijke taal en procedure zodat de klant en VeiligDoen elkaar goed begrijpen. VeiligDoen streeft altijd naar het grootste gemak van haar klanten, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. VeiligDoen zorgt er voor dat je als ondernemer zorgeloos kan ondernemen en dat je jouw risico’s beperkt. Neem het zekere voor het onzekere en regel jouw juridische zaken bij VeiligDoen!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn een ‘must’ voor iedere ondernemer. Vanaf € 200,- (exclusief btw) kun je bij VeiligDoen eenvoudig algemene voorwaarden op laten stellen voor jouw onderneming. Neem het zekere voor het onzekere en voorkom vervelende verrassingen. Voor meer informatie zie opstellen algemene voorwaarden

Contracten

Ga je samenwerken met een andere onderneming, neem je personeel aan of verricht je als zzp’er diensten? Dan is het verstandig om jouw afspraken vast te leggen in een contract. VeiligDoen stelt verschillende contracten op. Twijfel je welk contract je precies nodig hebt? Neem hierover gerust contact met ons op. VeiligDoen adviseert jou welk contract jouw onderneming nodig heeft! 

Bij VeiligDoen biedt kun je de volgende contracten laten opstellen:

 

Controleren

Heb je al algemene voorwaarden of de noodzakelijke contracten voor jouw onderneming, maar twijfel je over of de voorwaarden of het contract juridisch correct en waterdicht is? Bij VeiligDoen kun je jouw algemene voorwaarden en contract laten controleren voor € 150,- (exclusief btw). Voor meer informatie zie algemene voorwaarden controleren en contract controleren.

Juridisch advies

Heb je als ondernemer een zakelijk conflict of heb je juridische advies nodig? Ook hiervoor kun je bij VeiligDoen terecht. VeiligDoen verleend juridisch advies op het gebied van het consumentenrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zie juridisch advies voor meer informatie.

€ 30,- korting voor leden van Het Ondernemerscollectief

Leden van het ondernemerscollectief krijgen € 30,- korting op de diensten van VeiligDoen. De korting geldt voor het opstellen van voorwaarden en contracten en het controleren van documenten.  

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in één van de diensten van VeiligDoen? Kijk op de website of neem via info@veiligdoen.nl of 053-82 00 286 contact op met één van de juristen van VeiligDoen! Zij geven jou een passend advies zodat jij zorgeloos en veilig kan ondernemen!

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord