gasten online
Registreer en profiteer!

Uniforce Group

Het Uniforce Concept is er op gericht om zelfstandigen, zelfstandig te laten ondernemen ondanks het feit dat de arbeidsrelatie met de opdrachtgever gezien kan worden als een arbeidsverhouding. 100% risicoloos en ook nog eens goed verzekerd! Wil je ook ondernemen zonder de beperkingen van de wet DBA? Neem dan nu contact op.

Uniforce Group biedt ondernemers meer flexibiliteit en zekerheid

De ondernemers die aangesloten zijn bij Uniforce hebben één ding gemeen: ze willen gewoon werken zonder gezeur. Dus: elke opdracht aannemen die ze willen, zonder zich af te moeten vragen of ze door de Belastingdienst dan wel als zelfstandigen gezien worden.

Het Uniforce Concept

Het Uniforce Concept is er op gericht om zelfstandigen echt zelfstandig te laten ondernemen, zonder risico op een verkapt dienstverband (arbeidsovereenkomst). En ook nog eens goed verzekerd!

Een arbeidsovereenkomst (BW 7:610) ontstaat van rechtswege uit drie elementen: werkgeversgezag, persoonlijke arbeid en loon. Er moet minstens een van deze elementen ontbreken in een opdracht, wil je door de Belastingdienst als zelfstandige gezien worden. Met het Uniforce Concept wordt er juist voor gezorgd dat alle drie de elementen binnen jouw eigen bv ontstaan: de Declarabele Uren bv (DUbv).

De DUbv

In de DUbv heb je als zelfstandige 80% van de aandelen inclusief alle recht op winst/dividend en ben je de bestuurder/directeur waarmee je alle zeggenschap hebt over het reilen en zeilen van de bv. Uniforce heeft 20% van de aandelen en daarmee geen enkel recht op winst/dividend, maar wel het recht om de directeur te ontslaan (alleen volgens vastgestelde kwaliteitsregels).

Voor het Uniforce Concept is er met Belastingdienst en UWV een vaststellingsovereenkomst gesloten waarin is vastgelegd dat er een arbeidsovereenkomst is tussen jou en je DUBV. Dat betekent dat je ook een werknemer bent van de DUbv en dus verzekerd via het sociale stelsel (incl. WIA en WW).

Werknemer of ondernemer?

Het feit dat je op papier (ook) een werknemer bent maak je niet minder ondernemer. Als “Uniforcer” kun je namelijk elke opdracht aannemen die je wilt. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, slechts één opdrachtgever in een jaar of opdrachten waarbij er een gezagsverhouding is met de opdrachtgever, het is allemaal geen probleem. Je hebt dus meer vrijheid dan wanneer je met een VAR werkt.

En let op: als zelfstandig professional via het Uniforce Concept moet je nog steeds zelf op zoek naar opdrachten, zelf je administratie regelen, enzovoort. Net als elke andere ondernemer, maar dan met minder zorgen.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op Uniforce.nl of bel 0341-416 500.

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software