gasten online
Registreer en profiteer!

Twinfield

Twinfield online boekhouden biedt zzp'ers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Samenwerken met de boekhouder wordt zo nóg gemakkelijker: het is mogelijk om gelijktijdig, waar dan ook, aan de administratie te werken. Niets installeren, geen onderhoud of back-ups: Twinfield regelt alles voor je. Je hebt alleen een internetaansluiting nodig. Twinfield is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk boekhouden voor ondernemers en zzp’ers. Met Twinfield online boekhouden, onderdeel van Wolters Kluwer, realiseren zzp'ers een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen!

 

Twinfield Online Boekhouden: maximale efficiency voor zzp'ers

Twinfield Online Boekhouden

Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting, is marktleider in het automatiseren van boekhoudprocessen. Als grondlegger van online boekhouden en ondernemer pur sang, weet Twinfield als geen ander dat ondernemers altijd en overal inzicht nodig hebben in de actuele financiële gegevens. Daarnaast: je wilt helemaal niet boekhouden, je wilt ondernemen. De boekhouding laat je liever zo voordelig mogelijk uitvoeren door jouw accountant/administratiekantoor. Twinfield maakt dit mogelijk. We blijven ons systeem vernieuwen en verbeteren, zodat jij en jouw boekhouder de beschikking hebben over een flexibel, gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en intuïtief boekhoudsysteem.

Veilig boekhouden in de Cloud

Met Twinfield werk je in een veilige online omgeving (boekhouden in de Cloud) zodat je op ieder moment en overal bij jouw administratie kunt. Dit betekent een optimale samenwerking tussen jou en jouw accountant/administratiekantoor doordat dat er gelijktijdig via het internet aan de administratie gewerkt kan worden. Bankafschriften of betalingen overtypen is verleden tijd door de integratie met meer dan 20 banken. Door een directe koppeling met Rabobank, ABN-AMRO en ING kan je de status van openstaande facturen en jouw actuele banksaldo eenvoudig en efficiënt in de gaten houden. Tevens kunnen er vanuit Twinfield  rechtstreeks BTW- en ICP aangiftes, de jaarrekening en andere financiële rapportages verstuurd worden naar o.a. de bank, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Eenvoudig factureren

Speciaal voor zzp’ers heeft Twinfield de module Factureren ontwikkeld. Innovatief, slim, snel en eenvoudig. Je voert zelfstandig jouw volledige verkoopadministratie, maakt zelf verkoopfacturen aan die direct automatisch in jouw administratie geboekt worden. Daarnaast heb je de beschikking over het volledige debiteurenbeheer, waardoor je grip hebt op het betalingsgedrag van jouw klanten. Je stuurt jouw factuur naar jouw klant en ziet in een duidelijke tijdlijn wanneer jouw klant de factuur heeft ontvangen én heeft geopend.

 • Slim samenwerken
  Bij het Factureren abonnement factureert de ondernemer en voert de accountant/administratiekantoor de rest van de administratie. Niet langer verkoopfacturen in een schoenendoos verzamelen maar slim samenwerken.
 • Altijd en overal inzicht
  Vanaf iedere locatie, op ieder moment op de hoogte van de stand van zaken. Je verstuurt facturen, bent via de tijdlijn altijd op de hoogte van de status van een factuur en heeft altijd inzicht in de meest actuele cijfers.
 • Innovatief
  De module is innovatief: gebouwd in een ‘nieuwe generatie software’. Met behulp van allerlei handige functies hoef je niet langer te zoeken: zo snapt het systeem bijvoorbeeld wat er moet gebeuren. Taken komen naar je toe. Van zoeken naar vinden, noemen wij dat.
 • Zeer gebruiksvriendelijk
  Door het intuïtieve design voer je zelf heel eenvoudig jouw verkoopadministratie. Simpel, snel en efficiënt. Met behulp van tijdlijnen en takenlijsten zie je wat er nog moet gebeuren en waar moet worden bijgestuurd.
 • Controle
  Inzicht in het betaalgedrag van jouw debiteuren. Je ziet welke facturen nog openstaan en waar eventueel actie ondernomen moet worden. Inzicht in jouw cijfers, controle over jouw business.

Voordelen Twinfield Factureren voor zzp’ers:

 • Efficiënt: zelf online factureren
 • Intuïtieve interface: heel gebruiksvriendelijk
 • Handig: altijd inzicht in de status van een factuur
 • Voordelig: besparen door taken zelf uit te voeren
 • Met GRATIS offerte module; een geaccepteerde offerte zet je met één druk op de knop om in een factuur!

Kosten

Met Twinfield werk je in de Cloud. Hiervoor heb je dus alleen een internetverbinding nodig. Er zijn geen installatiekosten en overstappen is gratis. Je betaalt alleen een vast, laag bedrag per maand voor het abonnement. Wil je meer informatie over de verschillende abonnementsvormen, de mogelijkheden van Twinfield, of heb je een andere vraag, dan kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via sales@twinfield.com. Wij zullen dan direct contact met u opnemen voor verdere begeleiding.

Naar website voor meer informatie

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software