gasten online
Registreer en profiteer!

TrackJack

Wil je gemakkelijk, digitaal en fiscus proof jouw rittenregistratie bijhouden? Dat kan met het GPS rittenregistratiesysteem van TrackJack. Jij rijdt en TrackJack doet de administratie die je via de app of online bekijkt. Binnen vijf seconden download je een volledige rittenrapportage. Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, is voorzien van een fiscaal keurmerk en je hebt 10 jaar garantie.

GPS Rittenregistratie zónder abonnementskosten en met keurmerk voor de Belastingdienst

De TrackJack PRO Fiscaal is een zeer betaalbaar en kwalitatief rittenregistratiesysteem speciaal ontwikkeld voor de fiscale rittenregistratie voor de Belastingdienst. Al jouw gereden ritten worden automatisch bijgehouden en weergegeven op jouw online account of via de TrackJack app voor de Smartphone of tablet. Zeer betaalbaar, geen langlopende contracten en geen software installaties. Met een certificering door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig systeem dat voldoet aan alle fiscale eisen.

Jouw voordelen:
•    Voor € 5,75 per maand een digitale rittenregistratie
•    Inclusief keurmerk voor de Belastingdienst
•    Je bekijkt jouw ritten via jouw online account of Smartphone app
•    Gemakkelijk onderscheid tussen privé en zakelijke kilometers
•    Geen abonnementen of contracten
•    Werkt in héél Europa; ook in het buitenland een sluitende rittenregistratie
•    10 jaar garantie

Wil je meer informatie? Bekijk de productinformatie op de website of neem contact op via onderstaande gegevens. TrackJack helpt je graag verder!

T: 010-8200190
E: sales@trackjack.nl
W: www.trackjackeurope.com


   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software