gasten online
Registreer en profiteer!
 

Total Vroaming - Voordelig elektrisch rijden voor zzp’ers

Total Vroaming is een slimme laadoplossing voor zzp’ers met een elektrische auto. Maak een groene start en bespaar flink op je autokosten. Een elektrische auto is goedkoper in gebruik en onderhoud en als zzp’er profiteer je van allerlei fiscale voordelen. Bij Total helpen we je graag soepel en zorgeloos over te stappen op elektrisch rijden. Met deskundig advies, voordelige laadoplossingen en de service die je van Total gewend bent.

Verlaag flink je autokosten: stap over op elektrisch rijden

Elektrisch rijden is veel goedkoper in gebruik en in onderhoud. Als je als zzp’er thuis of op je werk je auto kunt opladen, dan kost elektrisch rijden ongeveer de helft van rijden op benzine of diesel. En je levert nog een bijdrage aan een duurzame toekomst óók.

Stap over op elektrisch rijden met Total Vroaming

  • Je wil best elektrisch rijden, maar zonder gedoe. Hoe kun je straks zorgeloos de weg op? Bij Total helpen we je graag met een soepele overstap naar elektrisch rijden.
  • Welke laadoplossing is voor jou als zzp’er het meest voordelig? We zoeken graag samen met jou de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie.
  • Dat is nou Total Vroaming: groene energie voor je auto met de service van Total.

Bij Total weten we alles van energie

Je kent Total waarschijnlijk van de pompstations door het hele land. Maar we doen veel méér.
Met meer dan 100 duizend medewerkers wereldwijd werken we hard aan duurzame energie. Voor zowel thuis als onderweg. Daar zijn we al best ver mee. Een auto die rijdt op energie van windmolens? Het klinkt misschien als iets voor morgen. Maar het kan al vandaag.

Onder de naam Total eDrive helpen we consumenten en zzp’ers de overstap te maken naar elektrisch rijden. Met service en advies, maar ook nieuwe, slimme laadoplossingen.

Total Vroaming: overal je auto opladen voor dezelfde lage prijs

Een van de nieuwe laadoplossingen van Total eDrive is Vroaming. Met Vroaming combineer je groene stroom voor je huis en je auto in één pakket. Je betaalt dan altijd hetzelfde lage tarief, of je nu thuis of onderweg je auto oplaadt (ook bij de meestal duurdere snelladers).

  • Groene stroom en gas voor thuis
  • Je eigen laadpunt thuis
  • 1 laag tarief voor thuis en onderweg

Meer weten?

Geïnteresseerd in Total Vroaming? Of wil je weten hoe Total eDrive je kan helpen over te stappen op elektrisch rijden? Ga naar Total-edrive.nl of bel 070 - 218 21 85.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord