gasten online
Registreer en profiteer!
 

Online Flex bv

Sinds oktober 2012 is de website www.onlineflexbvoprichten.nl dé website om online een bv op te richten. Sinds die tijd richten letterlijk duizenden ondernemers hun (nieuwe) bv of holding op. Kostbare bezoekjes aan de notaris en tijdrovende bezoeken aan de Kamer van Koophandel zijn hiermee verleden tijd. Een bv oprichten via internet is tegenwoordig de norm. Doorgaans is de aanvraag in 10 minuten geregeld en ontvang je een concept-akte per mail. Hiermee ga je naar een van de bij jou in de buurt aangesloten notarissen voor de legalisatie en jouw bv is opgericht! Wil je snel een BV? Dan kan je zelfs binnen 24uur een BV operationeel hebben.

Wil je snel een BV? Dan kan je zelfs binnen 24 uur een bv operationeel hebben. Bij www.onlineflexbvoprichten.nl doorloop je het proces voor een bv via Internet, maar heb je vragen? Dan hebben zij een team van fiscalisten aan de telefoon die je direct kunnen adviseren bij het oprichten van een bv of het omzetten van een eenmanszaak in een bv, of het opzetten van holdingstructuren.

Naast bv’s, holdings en stichtingen oprichten, kun je bij hen ook terecht voor:

  • Omzetten van jouw eenmanszaak in een bv;
  • Statutenwijzigingen;
  • Aandelen overdracht;
  • Fiscaal advies;
  • Aandeelhoudersovereenkomsten en andere veel gebruikte contracten en overeenkomsten die benodigd zijn voor een bv.

De voordelen van www.onlineflexbvoprichten.nl

1.    Objectief en onafhankelijk als beste gewaardeerd
2.    Een bv oprichten voor een scherpe en vaste all-in prijs
3.    Persoonlijk, professioneel en vertrouwd een bv oprichten.
4.    Ongekend snel een bv oprichten
5.    Altijd bereikbaar om een bv op te richten
6.    100% veilig een bv oprichten

Compleet & persoonlijk: voor jouw gemak

Meer weten? Klik hier of bekijk hier hoe het oprichten van een bv werkt.

Persoonlijk, professioneel en vertrouwd een bv oprichten

Een bv oprichten is een belangrijke stap als ondernemer. Dan is even gratis sparren prettig. Bij Online Flex bv heb je altijd persoonlijk en direct contact. Met een echte fiscalist - géén doorgeefluik naar de notaris, wél echt gratis tips en adviezen.

Een bv oprichten voor een scherpe en vaste all-in prijs

De prijzen zijn scherp en helder. Geen onverwachte verrassingen achteraf. Fiscaal advies van een fiscalist, Kamer van koophandel, aktes, legalisatie bij de notaris en passeren van aktes. Het zit allemaal bij de prijs in. De grootste en objectief de beste in bv oprichten.

Objectief en onafhankelijk als beste gewaardeerd

Meer dan 2000 ondernemers richten bij Online Flex bv hun bv op. Ruim van 90% van deze klanten gaven het bedrijf de maximale score van vijf sterren voor service - objectief en onafhankelijk via beoordelingen op Kyoh.

Ongekend snel een bv oprichten

Het aanvraagproces is snel: 95% van de klanten heeft de aanvraag binnen 10 minuten rond. Wil je binnen 24 uur een bv? Ook dat kan.

Altijd bereikbaar

Ondernemen gaat altijd door. Dat geldt ook voor Online Flex bv: ook zij zijn ondernemers. Je kunt hen vijf dagen per week bereiken van 08:00 tot 20:00 uur. Het voordeel: je hebt praktisch altijd direct contact, telefonisch, via mail of chat.

100% veilig

Jouw aanvraag is niet alleen snel, maar ook super veilig. Voor een betaling gebruiken ze een SSL Certificaat. De gegevens worden beschermd via een 128bit secure connectie. En ook jouw e-mail en contact en bedrijfsgegevens delen ze met niemand.

Meer weten? Klik hier of bekijk hier hoe het oprichten van een bv werkt.


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software