Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden heeft een verzekeringspakket speciaal voor de zzp’er. Dit pakket bevat alle mogelijke schadeverzekeringen voor jou als ZZP’er. Als vanaf 10,- euro in de maand kan je jezelf verzekeren. Het pakket is dagelijks opzegbaar en heeft een pakketkorting oplopend tot 10%.

Gemakkelijk online afsluiten

Je kan zelf je premie berekenen en het pakket online afsluiten. Je hebt dus ook binnen enkele seconden jouw polis in de mail. Wij zullen wel het pakket voor je controleren. Een adviseur zal hiervoor contact met je opnemen. Zo weet je zeker dat je een pakket hebt was aansluit op jouw risico’s.

Een totaal pakket voor elk beroep

In het pakket zitten 21 verzekeringen. Deze kan je zelf kiezen. Hieronder een aantal voorbeelden van veel gekozen verzekeringen in het pakket:

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandsbijstandsverzekering
  • Inventaris- en goederenverzekering
  • Autoverzekering
  • Computer- elektronicaverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Kies zelf je eigen risico

Je kan zelf kiezen welk eigen risico je wilt. Bij een hoog eigen risico zal je premie lager uitvallen. Maar neem je liever niet teveel risico dan kan dit ook. Ook zal er altijd maar 1 keer een eigen risico worden ingehouden bij een schade. Dus als er bij één incident schade is aan bijvoorbeeld het gebouw en je inventaris, houden we maar 1 keer eigen risico in.

De best gewaardeerde schadeafwikkeling

Heb je een schade dan zit je bij Nationale-Nederlanden goed. Al jaren zijn wij de best gewaardeerde verzekeraar als het gaat om het afhandelen van schades. We helpen je ook met direct herstel als dit voor jou wenselijk is.

Bereken je premie eenvoudig zelf. Klik op onderstaande button en ga zelf aan de slag. In slechts enkele minuten heb je voor jezelf je verzekeringen geregeld!

Bereken je premie

Dossier: Verzekeringen

Dossier: Verzekeringen

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over verzekeringen. Mede mogelijk gemaakt door Nationale Nederlanden.