Mijndomein

Betaalbare domeinnamen op eenvoudige manier registreren. Dat is waarmee het voor Mijndomein in 2003 allemaal begon. En dat is waar de bedrijfsnaam Mijndomein nog altijd aan herinnert. Maar er was nog veel meer te doen. Iedereen z'n eigen site, zelfstandig online, is weliswaar belangrijk. Maar alles kan altijd beter. Slimmer. Simpeler.

Online ambities van ondernemende mensen waarmaken. Dat is waar ze voor gaan bij Mijndomein. Zelf simpel je domeinnaam registreren, een website maken of je eigen webshop online brengen. Maar daarbij houdt het niet op. Mijndomein richt zich als challenger op markten waar traditionele partijen de dienst uitmaken.

Het bedrijf stelt zich tot doel om daarbij alle domeinen voor klanten begrijpelijk en toegankelijk maken. Alles voor de vertrouwde, goede kwaliteit en scherpe prijs die ze al jaren leveren. Dus internet, maar ook mobiliteit en energie. Door in de bedrijfskolom grote stappen over te slaan, complexe zaken te vereenvoudigen en de klant online te bedienen biedt Mijndomein betere service tegen een lagere prijs. De komende tijd zul je bij Mijndomein dan ook steeds meer diensten vinden waarmee jij succesvol onderneemt.

Mijndomein in een notendop

  • Opgericht in 2003, momenteel meer dan 245.000 klanten en 790.000 domeinnamen in beheer.
  • In 2006 wordt Metaregistrar opgericht dat de technische kant van domeinnamen op zich neemt.
  • In 2010 zorgt Mijndomein voor opschudding met het plan om priv├ę lease voor iedereen te introduceren. Inmiddels hebben meer dan 5.000 klanten hebben een nieuwe auto geleased bij Mijndomein Auto.
  • In 2015 staat Mijndomein aan de basis van een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Ook heeft het bedrijf en belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam).
  • 2019: Mijndomein wil naast domeinhosting, registratie en het bouwen van websites, ook energie en mobiliteit gaan aanbieden.
Naar website