gasten online
Registreer en profiteer!
 

Microsoft Nederland

Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en ondersteuning van Microsoft-technologie in Nederland. De missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen ze door de technologie voor ze te laten werken. Microsoft Nederland helpt zzp’ers graag op weg. Samen met ikwordzzper.nl ontwikkelden wij de ZZP Officebundel.

Samen met ikwordzzper.nl is Microsoft Nederland een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van Office 365. Samen bieden deze twee partijen de ZZP Officebundel aan (Office 365). Met de ZZP Officebundel ben je als zzp’er altijd en overal bereikbaar en helpen wij jou met de installatie van Office 365 mocht je daar zelf niet uitkomen. Voor een vast bedrag per maand heb je betaalbare toegang tot dit pakket, voorzien van continue service en support. Er zijn drie soorten pakketten waar je gebruik van kunt maken. Gebruik de keuze wizard op www.officebundel.nl voor het maken van de juiste keuze. In een paar seconde weet je welke bundel voor jou geschikt is. Je kunt direct jouw Officebundel bestellen of eerst starten met een proefabonnement en later beslissen om Office 365 te kopen.

Naar website voor meer informatie

Klik hier om naar de website te gaan

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software