Lease & Finance Huis

Lease & Finance Huis is een onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van financiering van nieuw- en jonggebruikt materieel voor uiteenlopende sectoren. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen onze eigen leaseoplossingen. Kunnen we dit niet vanuit LFH Lease, dan gaan we op zoek naar een oplossing met één van onze financiële partners.

Persoonlijk contact en duidelijke communicatie hebben we daarbij hoog in het vaandel staan. We denken met je mee en zetten graag een extra stap om de gewenste financiering te regelen

Over LFH Lease

LFH Lease is de eigen leasemaatschappij van LFH Groep. We financieren uiteenlopende objecten. Denk onder andere aan bedrijfsmiddelen voor de transport- en logistieksector, maakindustrie, bouw- of de cosmetische industrie.

De voordelen voor jou als zzp’er

• Binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease tot € 250.000.
• Lukt de financiering niet via LFH Lease dan zoeken we de oplossing bij onze financiële partners.
• 100% financiering mogelijk + betaling van btw op aankoopsom.
• Keuzevrijheid van leverancier, met wie we nauw samenwerken om de investering te kunnen realiseren.
• Met financial lease kun je in aanmerking komen voor eventuele fiscale voordelen (bijv. bij zonnepanelen of elektrische auto's).

Binnen deze constructie betaalt LFH Lease de btw over de aankoopsom. Als klant betaal je de btw over de leasetermijn. Je wordt dan ook juridisch eigenaar wanneer je als klant aan alle verplichtingen hebt voldaan én de koopoptie is betaald.


Lease mogelijkheden voor zzp'ers

ZZP Agenda