gasten online
Registreer en profiteer!
 

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door haar eigenzinnige aanpak geniet Interpolis grote bekendheid bij het publiek. De Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder biedt zij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s die ze lopen.

Interpolis gelooft dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan en wil ondernemers het heft in eigen handen geven. Zo geeft de verzekeraar inzicht in risico’s en laat ze zien hoe met preventie de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Interpolis biedt hiervoor concrete preventieoplossingen.

Online preventiewinkel

Een voorbeeld is de online preventiewinkel. Hier vinden klanten alles om prettiger en veiliger te ondernemen. Niet alleen effectieve preventiemiddelen, maar ook diensten zoals de ElektraCheck of de VoorwaardenCheck. Natuurlijk kun je met preventie niet alles voorkomen. Dus als er toch schade is, doet Interpolis er nog steeds alles aan om een goede en passende oplossing te bieden. En voor de risico’s die overblijven en die je niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.

Rabobank en Interpolis

Heb je interesse in een verzekering van Interpolis, dan sluit je die af via de Rabobank. De Rabobank is dus je tussenpersoon. Rabobank informeert je over het afsluiten en wijzigen van je verzekering. Interpolis staat bekend om haar klantgerichte schadeafhandeling.

Deze samenwerking geeft voordelen

  • Naast verzekeren kun je ook je financiële zaken regelen via de Rabobank. Zo heb je alles onder één dak.
  • Je kunt altijd bij de Rabobank terecht: 24/7 online en bij lokale Rabobanken.
  • Met je verzekering profiteer je van korting op preventieproducten en –diensten in de Interpolis Preventiewinkel.
  • Via Rabo Internetbankieren kun je jouw verzekering gemakkelijk online sluiten, inzien en wijzigen.
  • En ben je startende ondernemer? Profiteer dan van 6 maanden korting op de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering als je zakelijke klant wordt van de Rabobank.
Klik hier om naar de website te gaan

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.