gasten online
Registreer en profiteer!

Ikbenfrits

Een hypotheek voor zzp’ers lastig? Niet bij mij! Jij hebt een onderneming en zoekt een hypotheek. Ik heb alle kleine lettertjes gelezen. Dus weet ik precies waar je de beste hypotheek kan krijgen. Zullen we?

Ikbenfrits is een online hypotheekadviseur. Ze onderscheiden zich met geavanceerde software en onafhankelijke dienstverlening. Hierdoor wordt het gehele proces van een hypotheek afsluiten eerlijker, transparanter en vooral sneller. Ikbenfrits is gespecialiseerd in hypotheken voor zzp’ers.

Zo helpt Ikbenfrits je aan je hypotheek:

• Gratis online rekentools geven je snel inzicht in je mogelijkheden
• Stap voor stap begeleiding van een expert, online en telefonisch
• De hele papierwinkel afgeleverd bij de bank en de notaris

Waarom moet je bij Ikbenfrits zijn als zzp’er?

Veel hypotheekadviseurs raken in paniek als ze een balansrekening zien. Zzp’ers vinden ze maar lastig. Omdat ze meer tijd kosten. Ik ben zelf ondernemer. Daarom vind ik dat een hypotheek voor zzp’ers makkelijker moet kunnen.

Wat doe ik voor zzp’ers?

Ik heb een slimme tool gebouwd waarmee je binnen 5 minuten zelf berekent waar je terecht kan als zzp’er. Hiernaast heb ik heldere artikelen geschreven over alles wat je moet weten. Gewoon in normaal Nederlands. Zodat jij het zelf ook begrijpt. Daarna word je stap voor stap geholpen door een van mijn adviseurs. En dat alles online en telefonisch. Zo gaat het overzichtelijk en snel. Dan kan jij je weer richten op het runnen van je eigen bedrijf.

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software