DELTA ZZP Energie

Eén product met de voordelen van een zakelijk- én consumentencontract

Als zzp'er heb je het al druk genoeg en dus heb je weinig tijd om te verdiepen in wat voor jou het beste energiecontract is. Juist nu energiekosten zo'n grote impact kunnen hebben op je totale balans! En daarom denkt DELTA Energie met je mee.

Gunstige voorwaarden

Ons nieuwe energiecontract voor zpp'ers biedt alle voordelen van een zakelijk contract tegen de prijzen van een consumentencontract. Er is dus geen verschil meer tussen een zakelijk- en een consumentencontract, maar je profiteert wel van de gunstige voorwaarden die passen bij jouw onderneming.

Download hier de whitepaper met alle informatie over de verschillende energiecontracten: DELTA Energie

Geen automatische verlening

Bovendien verlengt DELTA Energie energiecontracten niet automatisch. Je krijgt vooraf bericht hierover, met de vraag of en hoe je het contract wil verlengen. Zo blijf je flexibel en zit je nooit vast aan een contract dat niet meer bij jou bedrijf of doelstellingen past.

Altijd 100% groene stroom

Natuurlijk levert DELTA Energie uitsluitend 100% groene stroom. Al sinds 2016. Ook kun je kiezen voor DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas). Zo maak je de energie die je bij ons inkoopt zo groen mogelijk.

Exclusieve kortingen op duurzame oplossingen

Bovendien, als je stroom en/of gas bij DELTA Energie afneemt, heb je automatisch recht op exclusieve kortingen op duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, ledverlichting en isolatie. Daarmee bespaar je niet alleen flink op je energiekosten, maar draag je ook nog een voordelig je steentje bij aan een betere wereld.

Jaar lang gratis lid van Het Ondernemerscollectief

Extra bonus: DELTA Energie biedt zzp'ers die klant zijn een jaar lang gratis lidmaatschap bij Het Ondernemerscollectief. Het Ondernemerscollectief ondersteunt zzp'ers met het beantwoorden van verzekerings- en boekhoudkundige vragen. Naast kennis biedt het je ook financieel voordeel door collectieve kortingen.

Kies daarom voor DELTA Energie als energieleverancier voor jouw onderneming. Wij bieden een oplossing op maat tegen aantrekkelijke prijzen en met allerlei (duurzame) voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op via deltaenergie.nl/zakelijk of 0118 - 22 66 00 en ontdek de mogelijkheden voor jouw zaak!

De voordelen van DELTA Energie

Klant zijn bij DELTA Energie heeft meer voordelen dan alleen een energiecontract-op-maat. Bij ons:

• krijg je altijd 100% groene stroom
• ben je verzekerd van scherpe prijzen dankzij ons ervaren inkoopteam
• krijg je als klant altijd korting op zonnepanelen en ledverlichting
• heb je 24/7 inzicht in je energieverbruik via MijnDELTA

Bereken hier je persoonlijke zzp aanbod

Dossier: Energie

Dossier: Energie

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over energie. 

ZZP Agenda

mei
23
mei
28