gasten online
Registreer en profiteer!
 

De Coöperatie expert

De Coöperatie expert is de specialist in het opzetten van coöperaties en in het begeleiden van samenwerkingsverbanden. Zij gebruiken de coöperatie omdat het één van de meest flexibele bedrijfsvormen in Nederland is waarbij je persoonlijk eigenaarschap met een bedrijfsmatige insteek kunt combineren. De Coöperatie Expert levert samenwerkingen die werken, en dat doen ze met duidelijke concepten, helder geschreven teksten en gericht advies.

Nieuwe samenwerkingen

Bij de opzet van nieuwe samenwerkingsverbanden kiezen ze bij Coöperatie Expert vaak voor de juridische vorm van de coöperatie. Maar wanneer een andere vorm beter is, zeggen ze dat ook. Welk variant voor jullie het beste is, hangt vooral af van het doel van de samenwerking.

Bij de Coöperatie Expert kun je terecht voor o.a.:

Samenwerkingsconsult

Het samenwerkingsconsult is bedoeld voor ondernemers en initiatiefnemers die nog niet precies weten hoe ze hun samenwerking willen inrichten. Of die nog niet weten of een vof, BV, maatschap, stichting of coöperatie voor hen het beste is. In een gesprek van circa 2 uur kijken de expers met jullie mee wat de beste structuur is voor jullie samenwerking. Daarbij kijken we ook naar de volgende aspecten:

  • Verdeling van kosten en opbrengsten, en wat er gebeurt met eventuele winst.
  • Voorwaarden voor lidmaatschap.
  • Verdeling van zeggenschap.
  • Individuele belangen van de leden, bijvoorbeeld als iemand al veel werk heeft verricht of een concept of sterke merknaam inbrengt.

Oprichten van een coöperatie

Weet je al zeker dat het een coöperatie moet worden? Kies dan voor één van de oprichtingspakketten van de Coöperatie Expert. In een gesprek van circa 2 uur leggen ze alles uit, ze stellen de akte op en zorgen voor het passeren bij de notaris.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord