gasten online
Registreer en profiteer!
 

De Boekhoudbundel

De ZZP Boekhoudbundel is een concept om (startende) zzp'ers nog beter op weg te helpen. Via de Boekhoudbundel koppelen we regionale boekhouders aan (startende) ondernemers. Al vanaf € 49,- per maand helpen wij jou op weg met jouw boekhouding. Kies voor de Basis of Extra bundel of stel jouw eigen bundel samen in overleg met jouw boekhouder, zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van het startersplatform ikwordzzper.nl die hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de grootste mkb-bank van Nederland. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform. Samen met zijn landelijke en regionale partners helpt hij ondernemers op weg naar een succesvolle start.

Vragen?

Wil jij meer informatie over de Boekhoudbundel? Lees dan meer via deze link.

Klik hier om naar de website te gaan

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software