gasten online
Registreer en profiteer!

De Boekhoudbundel

De ZZP Boekhoudbundel is een initiatief van Twinfield Online Boekhouden en Martijn Pennekamp, oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl. In samenwerking met lokale Twinfield Accountants- en Boekhoudkantoren helpen wij jou vanaf € 49,- per maand op weg met jouw boekhouding. Jij maakt facturen en wij doen de rest zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Twinfield

Twinfield helpt al jaren accountants en administratiekantoren met online boekhouden. Twinfield levert niet alleen de boekhoudoplossing, maar ook kennis, ervaring en verbindingen. Samen bieden ze zo een succesvolle propositie voor zzp'ers: de beste en veiligste online boekhoudoplossing en een naadloze samenwerking tussen boekhouder en ondernemer.

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van het startersplatform ikwordzzper.nl die hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de grootste mkb-bank van Nederland. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform. Samen met zijn landelijke en regionale partners helpt hij ondernemers op weg naar een succesvolle start.

Vragen?

Wil jij meer informatie over de Boekhoudbundel? Lees dan meer via deze link.

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software