gasten online
Registreer en profiteer!
 

DAS - B&D Juristen

Als zzp'er kun je te maken krijgen met onbetaalde facturen. Dit kost je veel geld én tijd. De incassospecialisten van B&D Juristen, onderdeel van DAS, helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw opdrachtgever alsnog betaalt.

Incassoservice

Gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief

Samen met B&D Juristen, onderdeel van DAS, hebben wij via Het Ondernemerscollectief een no cure, no pay incassoservice. Wij helpen je met advies, het innen van je factuur en verdere afwikkeling van de zaak. Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen gratis gebruikmaken van deze incassoservice.

Incasso abonnement

50% korting voor leden van Het Ondernemerscollectief

Wanneer je meerdere onbetaalde facturen per jaar hebt, is het aantrekkelijk om een abonnement aan te schaffen voor incasso. Binnen het abonnement gelden extra voordelen die je niet hebt als je telkens losse vorderingen laat behandelen via de incassoservice.


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software