Crowdsite - het grootste reclamebureau van Nederland!

Als startende zzp’er wil je natuurlijk direct zo goed mogelijk op de markt komen. Dit kan niet zonder een pakkende bedrijfsnaam en een aansprekend logo. Dit is tenslotte hoe klanten zich jou herinneren. Omschrijf je wensen, lanceer een wedstrijd en ontvang binnen enkele uren de eerste ontwerpen van een van onze 100.000 ontwerpers. Geef feedback aan de ontwerpers, zodat het ontwerp helemaal naar jouw wens gemaakt wordt.

Via Crowdsite kan je meerdere wedstrijden starten. Een ontwerpwedstrijd voor een nieuw logo, hierbij misschien ook wel direct ontwerpen voor een visitekaartje. Ben je nog niet uit over een bedrijfsnaam? Laat je inspireren door een brainstorm wedstrijd te beginnen.

Hoe werkt Crowdsite:

1. Maak een ontwerp briefing
Informeer onze ontwerpers; wat wil jij en welke stijl spreekt jou aan.

2. Start de wedstrijd
Wij publiceren de wedstrijd en maken deze zichtbaar voor onze ruim 100.000 ontwerpers.

3. Ontvang ontwerpen op maat
Ontvang professionele en op maat gemaakte designs van meerdere ontwerpers.

4. Geef feedback
Communicatie is de sleutel tot een goed ontwerp, beoordeel de ontwerpen met sterren of start een chat met een individuele ontwerper.

Naast het ontwerpen van een logo of een bedrijfsnaam kan je via Crowdsite nog veel meer laten ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een website ontwerp, een t-shirt ontwerp of bijvoorbeeld een app icon design. Er zijn veel mogelijkheden binnen Crowdsite. Bezoek onze website om te zien hoe dit alles in zijn werk gaat en voor alle ontwerpen waar je een wedstrijd voor kunt starten.

Naar website