Allianz

Home for those who dare

Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen je graag de juiste keuzes te maken. Zodat je jouw leven kan inrichten zoals je dat zelf wil. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is ‘the home for those who dare’.

Allianz voor al je zakelijke verzekeringen

Als ondernemer kun je bij ons terecht voor al je zakelijke verzekeringen, bijvoorbeeld:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
    Als ondernemer neem je risico’s. Maar sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zeker als je aansprakelijk gesteld wordt, kunnen de gevolgen groot zijn. Kies daarom voor goede aansprakelijkheids­verzekeringen voor jouw bedrijf.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
    Arbeidsongeschiktheid, daar wil je als ondernemer niet over nadenken. Maar soms loont het om dat toch even te doen. Wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Heb je genoeg geld om deze periode te overbruggen? Of doe je er verstandig aan een AOV af te sluiten?
  • Zakelijke autoverzekering
    Als ondernemer houd je niet van stilstaan. Niet met jouw bedrijf, maar zeker ook niet onderweg. Allianz zorgt ervoor dat je door kunt rijden. Je kiest bij ons uit een groot aantal verzekeringen voor personenauto’s, bestelauto’s en vrachtauto’s, maar ook voor werkmaterieel. Bovendien kun je bij ons terecht voor een verzekering voor elektrische auto’s en motoren.

In onze blog vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

Naar website