gasten online
Registreer en profiteer!
 

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Home for those who dare

Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen je graag de juiste keuzes te maken. Zodat je jouw leven kan inrichten zoals je dat zelf wil. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is ‘the home for those who dare’.

Allianz voor al je zakelijke verzekeringen

Als ondernemer kun je bij ons terecht voor al je zakelijke verzekeringen, bijvoorbeeld:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
    Als ondernemer neem je risico’s. Maar sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zeker als je aansprakelijk gesteld wordt, kunnen de gevolgen groot zijn. Kies daarom voor goede aansprakelijkheids­verzekeringen voor jouw bedrijf.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
    Arbeidsongeschiktheid, daar wil je als ondernemer niet over nadenken. Maar soms loont het om dat toch even te doen. Wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Heb je genoeg geld om deze periode te overbruggen? Of doe je er verstandig aan een AOV af te sluiten?
  • Zakelijke autoverzekering
    Als ondernemer houd je niet van stilstaan. Niet met jouw bedrijf, maar zeker ook niet onderweg. Allianz zorgt ervoor dat je door kunt rijden. Je kiest bij ons uit een groot aantal verzekeringen voor personenauto’s, bestelauto’s en vrachtauto’s, maar ook voor werkmaterieel. Bovendien kun je bij ons terecht voor een verzekering voor elektrische auto’s en motoren.

In onze blog vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord