gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Zelfstandigenaftrek fors omlaag voor zzp'ers

23 augustus 2019

De zelfstandigenaftrek, nu nog € 7.280,--, gaat vanaf volgend jaar fors omlaag. Uiteindelijk zal de zelfstandigenaftrek worden verlaagd naar € 5.000,-. Dit schrijft de NOS.

Met de beperking van de aftrekmogelijkheid voor zelfstandigen moet een deel van 3 miljard euro aan lastenverlichting voor burgers worden betaald. Die lastenverlichting wordt ook voor een belangrijk deel gefinancierd door het bedrijfsleven meer winstbelasting te laten betalen dan eerder de bedoeling was.

Volgens Haagse bronnen zijn de coalitiepartijen het eens geworden over deze maatregel. Met de beperking moet ook het fiscale verschil tussen werknemers en zelfstandigen verkleind worden.

Bron: NOS

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord