gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

WEA Zuid-West komt met de administratieve oplossing voor zzp’ers

26 september 2014

Met het oog op de toekomst en verdere digitalisering van werkprocessen introduceren de accountants en belastingadviseurs van WEA Zuid-West een nieuw label onder de naam Joost. Joost biedt een portal waarin ondernemer op een moderne manier zelf de complete administratie voert of dit juist (deels) overlaat aan Joost.

Met het oog op de toekomst en verdere digitalisering van werkprocessen introduceren de accountants en belastingadviseurs van WEA Zuid-West een nieuw label onder de naam Joost. Joost biedt een portal waarin ondernemer op een moderne manier zelf de complete administratie voert of dit juist (deels) overlaat aan Joost.

Om het proces van de administratie te vereenvoudigen, en zo kosten en tijd te besparen, koppelt Joost bestaande systemen aan de administratie. Gegevens hieruit, bijvoorbeeld de urenregistratie, worden automatisch in de administratie geboekt. Door middel van een scan en herken systeem is het inboeken van inkoopfacturen vereenvoudigd. Door na het tanken een foto van de tankbon te maken met een smart phone, komt deze direct in de administratie. Per e-mail binnengekomen facturen scant de ondernemer of worden door Joost gescand.

Het maken van facturen en bijhouden of deze al betaald zijn, hoeft ook geen tijdrovende werkzaamheid te zijn. Joost biedt een online tool om eenvoudig professionele verkoopfacturen te maken. Hij boekt deze gelijk in de administratie en geeft een melding als de betalingstermijn is verstreken.

Om goed te kunnen ondernemen geeft Joost altijd inzicht in de actuele cijfers, maar ook in de toekomst. De Volgend Jaarrekening kijkt een jaar vooruit en bestaat standaard uit een begroting, de realisatie en een forecast per maand of desgewenst per kwartaal. Dus de ondernemer kijkt niet alleen terug, maar vooral vooruit met deze nieuwe vorm van rapporteren. De directie WEA Zuid-West, geeft aan: “we merken dat onze klanten steeds minder waarde hechten aan de traditionele jaarrekening, terugkijken heeft alleen zin als zij hiervan kunnen leren voor de toekomst. Zij zien de jaarrekening niet meer als een informatiebron, maar als een verantwoordingsdocument. Onze klanten willen weten hoe ze er nu voorstaan en inzicht hebben in de toekomst. Vanuit deze gedachtegang is de Volgend Jaarrekening ontstaan.”

Andere voordelen van Joost:

  • Door een efficiënte en betrouwbare werkwijze en het maken van tussentijdse rapportages, is het samenstellen van de traditionele jaarrekening veel minder werk. Deze geeft Joost er dan ook gratis bij.
  • Joost is flexibel. De klant bepaalt wie wat doet.
  • Joost berekent op basis van de gekozen samenwerking een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten dus.
  • Joost is altijd online bereikbaar. Zijn collega’s van WEA Zuid-West staan altijd klaar voor persoonlijk advies.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord