• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Freelancer.nl uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland!

Freelancer.nl is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland in de jaarlijkse ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld.

Freelancer.nl is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland in de jaarlijkse ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. “Een geweldig gebaar van de zzp’ers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus directeur Niels van der Schoot.

De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen Freelancer.nl graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. Freelancer.nl is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.

De volledige uitslag is te vinden op de website en in het digitale magazine van de ZZP Barometer via www.zzpbarometer.nl.

Blogs

ZZP Agenda