gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Freelancer.nl uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland!

26 juni 2014

Freelancer.nl is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland in de jaarlijkse ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld.

Freelancer.nl is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot nummer 1 Marktplaats van Nederland in de jaarlijkse ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. “Een geweldig gebaar van de zzp’ers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus directeur Niels van der Schoot.

De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen Freelancer.nl graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. Freelancer.nl is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.

De volledige uitslag is te vinden op de website en in het digitale magazine van de ZZP Barometer via www.zzpbarometer.nl.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord