gasten online
Registreer en profiteer!
 

Creaforti biedt startende zzp’ers spectaculair mobiel aanbod

18 november 2013

Met de komende feestdagen en de jaarwisseling in het vooruitzicht biedt Creaforti de bezoekers van ikwordzzper.nl een bijzonder gunstige deal met een abonnement van KPN.

Met de komende feestdagen en de jaarwisseling in het vooruitzicht biedt onze landelijke partner Creaforti de bezoekers van ikwordzzper.nl een bijzonder gunstige deal bij KPN.

Het aanbod betreft een onbeperkt bellen en sms's abonnemen met databundel KPN.

Spectaculair mobiel aanbod

  • 2 jaar KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt á € 55,- per maand (incl. onbeperkt bellen, sms’en en 1GB data) in combinatie met de Samsung S4 mini
  • Gratis € 30,-- aan accessoires welke je zelf mag samenstellen.

Voor het abonnement geldt dat deze aanbiedingen is voor zowel verlengingen als voor nieuwe aansluitingen. Actie stopt op 31 december 2013.

logoondernemerscollectiefGratis lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief
Wij doen er zelf nog even een schepje bovenop. Wanneer je gebruik maakt van deze actie ontvang je van ons een code om een jaar gratis lid te worden van Het Ondernemerscollectief

Wil je gebruik maken van dit unieke aanbod?

Vul dan het formulier in op de volgende pagina. Rick neemt dan contact met je op om jouw aanvraag in behandeling te nemen.

Klik hier om jouw gegevens achter te laten

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord