• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Boekhoudtool Tellow binnenkort beschikbaar voor alle zzp'ers

Na een interne start bij Rabobank, gaat boekhoudtool Tellow als zelfstandige organisatie verder om naast klanten van Rabobank alle zzp'ers in Nederland te ondersteunen bij hun online boekhouding. Tellow is een geautomatiseerde boekhoud-app die direct is gekoppeld aan de zakelijke bankrekening.

Rabobank start-up gaat zelfstandig verder

Inmiddels zijn er ruim 15.000 aanmeldingen voor Tellow en breekt het moment aan om zzp'ers die elders bankieren dan bij Rabobank, ook toegang te bieden tot de app. Dit is mogelijk vanaf eind oktober. “Met innovatieve oplossingen als Tellow geven we invulling aan onze missie om ondernemers te helpen groeien. Tellow geeft digitaal financieel gemak en maakt boekhouden eenvoudig. Zo houden zzp'ers meer tijd over voor de groei van hun business. De verzelfstandiging laat zien dat Tellow klaar is voor een volgende stap’’, aldus Kirsten Konst, directeur Bedrijven en groepsdirectielid van Rabobank.

Nieuwe koers

Met de verzelfstandiging krijgt het merk Tellow nog meer een eigen identiteit. Roel Smelt, toegetreden als CEO van Tellow: “Wij zien dat het aantal freelancers groeit. Met Tellow kunnen we hun administratieve werkzaamheden verlichten, waardoor zzp'ers meer tijd kunnen besteden aan waar ze goed in zijn, hun vak uitoefenen!”

Heb je vragen of wil je advies? Laat dan een bericht achter!

Blogs

ZZP Agenda

november
29