gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Boekhoudtool Tellow binnenkort beschikbaar voor alle zzp'ers

14 september 2018

Na een interne start bij Rabobank, gaat boekhoudtool Tellow als zelfstandige organisatie verder om naast klanten van Rabobank alle zzp'ers in Nederland te ondersteunen bij hun online boekhouding. Tellow is een geautomatiseerde boekhoud-app die direct is gekoppeld aan de zakelijke bankrekening.

Rabobank start-up gaat zelfstandig verder

Inmiddels zijn er ruim 15.000 aanmeldingen voor Tellow en breekt het moment aan om zzp'ers die elders bankieren dan bij Rabobank, ook toegang te bieden tot de app. Dit is mogelijk vanaf eind oktober. “Met innovatieve oplossingen als Tellow geven we invulling aan onze missie om ondernemers te helpen groeien. Tellow geeft digitaal financieel gemak en maakt boekhouden eenvoudig. Zo houden zzp'ers meer tijd over voor de groei van hun business. De verzelfstandiging laat zien dat Tellow klaar is voor een volgende stap’’, aldus Kirsten Konst, directeur Bedrijven en groepsdirectielid van Rabobank.

Nieuwe koers

Met de verzelfstandiging krijgt het merk Tellow nog meer een eigen identiteit. Roel Smelt, toegetreden als CEO van Tellow: “Wij zien dat het aantal freelancers groeit. Met Tellow kunnen we hun administratieve werkzaamheden verlichten, waardoor zzp'ers meer tijd kunnen besteden aan waar ze goed in zijn, hun vak uitoefenen!”

Terug naar overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord