gasten online
Registreer en profiteer!
 

ZZP-Next

Vendelier 5, 3905 PB
Veenendaal, Utrecht

Telefoonnummer: 0318 742 154

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor ZZP-Next

Mooi werk verdient mooie cijfers

ZZP-Next houdt van mooi werk. Van werk, gemaakt door zelfstandigen met verstand van hun vak. ZZP-Next helpt zelfstandigen om voluit te ondernemen, zonder zich druk te maken om administratie en fiscaliteit. ZZP-Next is online boekhouding met de persoonlijke accountant binnen handbereik. Voor duidelijke cijfers, altijd direct inzicht in je resultaat en ondersteund door advies op maat voor zzp´ers.

Je kiest het ZZP-Next pakket en de ondersteuning die bij je passen en betaalt alleen maandelijkse abonnementskosten. Je hebt je handen vrij voor het werk en profiteert maximaal van accountantsdeskundigheid, advies en tips. De pakketten waar we bij ZZP-Next mee werken zijn het Service pakket (€ 59),  het Full Service pakket (€ 89) of Top Service pakket (€ 119).  Kun jij je niet vinden in één van deze pakketten, dan is het altijd mogelijk om een offerte op maat te krijgen

Thema bijeenkomsten

Regelmatig houden we een thema bijeenkomst voor de zzp´er. Tijdens deze avonden lichten we interessante onderwerpen toe voor de zzp´er en heb je de ruimte om te netwerken.

Startersbijeenkomsten

Iedere maand organiseren wij een startersbijeenkomst. Als starter komt er heel veel op je af. Het is dus goed om van deskundigen te horen waar je allemaal op moet letten. Graag willen we je tijdens deze avond wegwijs maken in alles wat er op je af komt.

Ben jij zzp'er in de regio Vallei en Rijn en zoek je een accountant of boekhoudkantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met ZZP-Next via onderstaand contactformulier. Alja Köhnen en Geert Dreschler AA helpen je graag.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord