gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: ZZP Belastingadviseurs

Keizersgracht 560-4, 1017 EM
Amsterdam, Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 - 1983 4254

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach ZZP Belastingadviseurs

Jouw belastingaangiftes correct ingediend met maximaal belastingvoordeel

Ben jij op zoek naar een adviseur die echt alle voordelen van zzp’ers kent? Wil je zelf bepalen hoeveel werk jij uit handen geeft? En altijd de laagste prijs betalen? Dan ben je bij de ZZP Belastingadviseurs aan het goede adres.

ZZP Belastingadviseurs is een nieuw baanbrekend concept die het echt anders doet dan de traditionele boekhoudkantoren. Door met zelfstandige belastingadviseurs in combinatie met een intelligent online platform te werken, bieden wij jou een voordelig alternatief voor dure en onpersoonlijke boekhoudkantoren.

1-2-3 IB Aangifte Service

ZZP Belastingadviseurs is een jong en dynamisch bedrijf. Alle adviseurs hebben een ruime ervaring met het verzorgen van aangiftes (minimaal 5 jaar), beschikken over alle benodigde diploma’s en zijn volledig gespecialiseerd in zelfstandig ondernemers. De visie is simpel:  van de inkomstenbelastingaangifte een zorgeloze ervaring te maken mét maximaal fiscaal resultaat.

Middels ons eenvoudige 3 stappenplan word jij direct in contact gebracht met jouw persoonlijke belastingadviseur, controleert hij of zij jouw jaarcijfers en al jouw mogelijke aftrekposten/toelages en heb jij jouw inkomsten- en/of omzetbelasting aangifte razendsnel op orde. Een professionele belastingaangifte en advies voor een eerlijke prijs.

Interesse?

Meer informatie over de belastingaangifte service en prijzen te vinden op onze website of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord