gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Xerus ZZP Support

Molenstraat 156, 6717 CW
Ede, Gelderland

Telefoonnummer: 088-8226655

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Xerus

Xerus spreekt de taal van de zzp'er en is een full service dienstverlener voor de starter en zzp'er.

Dienstverlening

De basis van onze dienstverlening rust op een maatwerk aan pakketten en modules van administratieve ondersteuning. Onze pakketten zijn helder, transparant en afgestemd op de behoefte van de zzp’er. Wat je ziet is wat je krijgt: dus geen verrassingen achteraf met hoge facturen.

Je bent net gestart als zzp’er of je denkt aan starten, dan wil jij jouw zaken goed regelen. Allerlei vragen komen op je af: hoe zet ik een administratie op? Welke risico's loop ik financieel en fiscaal als ondernemer en hoe kan ik me daar tegen verzekeren? Maak geen valse start en bel Xerus voor een gratis advies gesprek.

Informatie

Zelfs als je al wat langer meedraait als ondernemer, blijven er altijd vragen liggen. Nuttige informatie en handige tips voor starters en zzp’ers vind je gewoon op onze website www.xerus.nl.

Coaching

Naast ondersteuning op het gebied van de boekhouding, helpen we je graag op weg met andere ondernemersvragen. Als ondernemerscoach adviseren wij je over jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Xerus gaat een stap verder in haar dienstverlening

Onze deskundige medewerkers hebben ruime ervaring in de accountancy. Je bent met één van onze pakketten dan ook verzekerd van een prima administratieve en fiscale ondersteuning. Verder kun je bij ons terecht voor allerlei andere vragen zoals startersadvies, IT-support, verzekeringen of website advies. Bereikbaarheid is een belangrijk punt voor de starter/zzp’er. Je kunt daarom elke werkdag vanaf 8:00 uur tot 20:00 uur bij ons terecht met jouw vragen.

Laat slim jouw zzp boekhouding of fiscale aangifte doen voor een vast bedrag per maand!

Xerus ZZP Support spreekt de taal van de zzp'er. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of via deze gegevens:

Theo van Hardeveld
Molenstraat 156
6717 CW Ede
Tel. 088-8226655

 


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord