gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Verburgh Advies & Backoffice BV

Ligusterbaan 1, 2908 LW
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 0299 – 454 000

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Verburgh Advies & Backoffice BV

Over Verburgh Advies & Backoffice BV

Wij verrichten administratieve diensten voor het Midden- en Kleinbedrijf in geheel Nederland. Wij kunnen je assisteren met het verzorgen van de gebruikelijke basisadministratie, loonadministratie en fiscale aangiften. De boekhoudingen verwerken wij in Exact Online, een internet boekhoudpakket, met een kijkfunctie voor onze klanten.


Wij verzorgen jouw complete boekhouding

Je levert losse administratie aan, zoals bonnetjes en facturen en wij verwerken dat in onze administratieve software. Na het invoeren van deze administratie leveren we jou relevante informatie aan, zodat je een helder overzicht hebt van openstaande facturen, af te dragen omzetbelasting en gemaakte kosten.

Je verzorgt zelf jouw boekhouding

Hierbij kunnen we nog onderscheid maken in hoe ver je daarin gaat. Je kunt bijvoorbeeld tot en met de aangifte omzetbelasting zelf doen, zelf jouw administratie bijhouden en die aangifte aan ons over laten of een andere variant.
Dat hangt helemaal af van jouw mogelijkheden, wensen en budget. Hoe dan ook kijken we met je mee en checken of het een en ander correct verloopt. Zo nodig koppelen we dat aan je terug, zodat er bijtijds kan worden gecorrigeerd en jij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Loonadministratie

Als jouw onderneming zo ver is dat er personeel aan te pas moet komen, dan krijg je te maken met salarissen en de daarmee gepaard gaande loonadministratie. Deze loonadministratie kunnen wij geheel voor jou verzorgen. Van loonstroken, elektronische aangifte van loonbelasting en het indienen van de jaaropgave tot het aanleveren van de pensioengegevens.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Ook adviseren wij ondernemers bij vervelende financiële situaties. Privé en zakelijk. Fiscaal, bedrijfskundig en juridisch.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord