gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Romy 4 Finance

Kerkstraat 12, 4196 AB
Tricht, Gelderland

Telefoonnummer: 06 1962 0798

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Romy 4 Finance

Romy 4 Finance uit Tricht (Geldermalsen) is de ideale partner voor zzp'ers, agrarische sector, kleine en middelgrote bedrijven en particulieren uit de wijde omgeving van Rotterdam - Hilversum - Nijmegen - ’s Hertogenbosch. Ervaren en startende ondernemers kunnen bij ons terecht met al hun financiële en fiscale vragen.

Administratie

De meeste ondernemers rekenen het “papierwerk” niet tot hun hobby’s. Je bent ondernemer, geen boekhouder. Toch is een goede en accurate (financiële) administratie een belangrijke succesfactor voor elk bedrijf.

Laat het papierwerk gerust over aan Romy 4 Finance, zodat jij als ondernemer je volledige aandacht kunt richten op jouw bedrijfsactiviteiten. Immers: ieder zijn specialisme! Wij zorgen dat jouw administratie inzichtelijk en betrouwbaar wordt opgezet, zodat je te allen tijde kunt beschikken over de (financiële) informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Op locatie

Romy 4 Finance kan de administratie binnen jouw onderneming op locatie verzorgen, op basis van het aanwezige boekhoudpakket. Ook kunnen wij op ons eigen kantoor jouw administratie bijhouden, op basis van gegevens die jij ons periodiek verstrekt. Wij bespreken graag met je welke methode voor jou het meest geschikt is. Je bepaalt zelf welk deel van de (financiële) administratie je uit handen wilt geven. Maar welke keuze je ook maakt, je zult verrast zijn over de scherpe tariefstelling, die voortkomt uit onze kleinschalige aanpak en efficiënte werkwijze.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen wij je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Interesse?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan snel op onze website of neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.