gasten online
Registreer en profiteer!
 

Lisette Brattinga-Haker, online business coach

Korte Kerkweg 25, 3628 AA
Kockengen, Utrecht

Telefoonnummer: 06 - 4114 9720

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Lisette Brattinga-Haker, online business coach

Een bedrijf opzetten kan een lastige puzzel zijn. Wat ga je precies op de markt brengen? Wie zijn je klanten? Kun je er genoeg geld mee verdienen? Hoe richt je je marketing in? Je staat voor enorm veel keuzes en beslissingen.

10 stappen

Om een solide fundament te bouwen, heb ik 10 stappen ontwikkeld die elke startende ondernemer sowieso moet doorlopen.

Vraag nu de gratis roadmap aan. Deze roadmap is kort en krachtig. Voor iemand die heel goed weet wat ie wil, zal het voldoende zijn.

Start-up programma’s

Ondernemers die graag sparren over hun keuzes en dilemma’s kunnen zich inschrijven voor een van drie speciale startup-programma’s. Van idee naar bedrijf in 10 stappen met allerlei opdrachten die tezamen jouw ondernemingsplan vormen. Handig toch?
Het Succesvol Starten programma kun je zelfstandig, in een groep met mede-ondernemers of met exclusieve 1-op-1 coaching volgen. Net wat je prettig vindt.

Exclusief coaching

Heb je geen programma nodig maar wil je coaching om bepaalde zaken te bespreken? Plan dan een gratis 1-op-1 coachingsessie in om kennis te maken en te bespreken hoe ik je verder kan helpen.

Alle coachingsessies zijn ONLINE omdat het makkelijk, efficiënt en laagdrempelig is. Net alsof ik bij je aan de keukentafel zit. Alleen een rustige ruimte en een goede internetverbinding zijn een must.

Over Lisette

Ik ben Lisette Brattinga-Haker en ik coach het allerliefste mensen die een bedrijf willen starten en laten groeien.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met veel plezier en goed resultaat heb ik inmiddels tientallen ondernemers gecoacht, zowel grotere bedrijven als start ups in met name dienstverlenende branches.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord