gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Lieke Blok

S. Schotanusstraat 56, 7396 AS
Terwolde, Gelderland

Telefoonnummer: 06 18259523

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach Lieke Blok

Ben je een startende zzp'er of werk je al langer als zelfstandige? Bij Lieke Blok ben je in goede handen als het gaat om het verzorgen van je administratie, het indienen van je belastingaangiften of een workshop wilt volgen om je financiën en belastingen zelf beter onder de knie te krijgen.

Kennismaken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden je wensen besproken en doe ik je een passend voorstel. Je bepaalt zelf wat je zelf wilt doen en welke werkzaamheden je uit wilt besteden!

Coaching

Naast ondersteuning op het gebied van de boekhouding, help ik je graag op weg met andere ondernemersvragen. Als ondernemerscoach adviseer ik je over jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Contact

Op www.liekeblok.nl vind je uitgebreide informatie over mijn dienstverlening. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken om nader kennis te maken dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord