gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: GD Finance

Lichtenauerlaan 102-120, 3062 ME
Rotterdam, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 010 - 7982470

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach GD Finance

GD Finance is het boekhoudkantoor voor Rotterdam en omstreken. Met ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je bij al jouw financiële zaken.

Contact met jou als klant staat bij ons centraal. Wij denken graag met je mee en helpen jou bij je boekhouding en bij al jouw vragen. Daarnaast geven wij je praktische oplossingen, uiteraard altijd op een integere en betrouwbare manier. Wij staan niet alleen tijdens kantoortijden voor je klaar maar ook ’s avonds en op zaterdag kun je bij ons terecht.

Onze administratieve dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Verwerken financiële administratie
  • Verzorgen van facturatie
  • Indienen van belastingaangifte(s)
                Omzetbelasting (per kwartaal)
                Vennootschapsbelasting
                Inkomstenbelasting(1 x per jaar)
  • Passend advies gericht op je onderneming op administratief en fiscaal gebied

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Als ondernemerscoach helpen wij je met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Heb je interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op via 010-798 24 70, onderstaand contactformulier of via onze website.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord