gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Frenk Jacobs Bedrijfsadministraties

Sleperstraat 7, 6432 AD
Hoensbroek, Limburg

Telefoonnummer: 045-2059809

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Coach Frenk Jacobs

Wil jij starten, ben jij startende of ben je al gestart met je eigen organisatie? Met name de beginfase is een periode van onzekerheid, onwetendheid en bijkomende kosten.

Ondersteuning

Of het nu gaat om het ondernemersplan, het invullen van fiscale vraagstukken, de KvK inschrijving of hoe we samen de administratie kunnen inrichten. In alle facetten kunnen wij je de nodige ondersteuning en begeleiding bieden.

Geen opstartkosten

Op basis van onderling overleg bepalen we samen de diensten die aan de orde zijn tegen een vast bedrag per maand. We zijn ons ervan bewust dat in de beginfase extra kosten aan de orde kunnen zijn. Graag willen wij je hierin tegemoet komen door in de beginfase de eerste 8 uur advies niet in rekening te brengen óf geen opstartkosten te rekenen voor de aanmaak van de administratie.

Coaching

Naast ondersteuning op het gebied van de boekhouding, helpen we je graag op weg met andere ondernemersvragen. Als ondernemerscoach adviseren wij je over jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek via onderstaand contactformulier.

Op ons kun je rekenen!


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.