gasten online
Registreer en profiteer!
 

Financieel coach: Dol Finance

Raadhuisplein 17, 1693 EA
Wervershoof, Noord-Holland

Telefoonnummer: 0228-752730

Naar website Plan route
Volg ons:    

Coach Dol Finance

Het team van Dol Finance staat klaar voor (startende) ondernemers, zzp'ers en particuliere klanten. Wij helpen startende ondernemers op weg met een gratis adviesgesprek, verzorgen administraties van kleine en grote MKB ondernemingen en helpen particuliere klanten met advies en aangifte inkomstenbelasting.

Administratie

Financiële administratie:

  • Administratieve diensten
  • Opzet financiële administratie
  • Beoordelen financiële administratie
  • Begeleiden financiële administratie
  • Jaarrekeningen en aangiftes

Financieringsaanvragen

Luisteren naar onze klanten, doorvragen naar de verwachtingen en tijd steken in informatie die nodig is voor een gedegen en solide aanvraag.

Begeleiding starters

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Banken staan ook niet meer vooraan om de starter de juiste weg te wijzen. Starters met een sterke ondernemersgeest staat Dol Finance graag bij. Initiatief nemen is wat Dol Finance gemeen heeft met starters, maar ook steeds de markt blijven verkennen, gedrevenheid om het beste eruit halen, samen optrekken. Wij bieden starters een gratis adviesgesprek en een scherp tarief.

Belastingen

Als erkend belastingconsulent kan Dol Finance jou bijstaan bij (ingewikkelde) belastingvraagstukken.

Coaching

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding helpen we je verder graag op weg met jouw ondernemersvragen. Wij helpen je samen met onze gecertificeerde partners met jouw ondernemingsplan, het maken van een prognose en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord